Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Remodelare Corporală

Remodelarea uneia sau mai multor zone ale trupului prin eliminarea tesutului adipos și a celulitei sau prin tonifierea mușchilor și a pielii este posibilă la orice vârstă. Împachetările corporale, masajul cu bețe din bambus, electrostimularea corporală, radiofrecvența sunt doar o parte dintre procedurile pe care le puteți experimenta pentru pierderea în greutate și în centimetri în jurul taliei sau în zona brațelor, a genunghilor și a gambelor, pentru redarea unui aspect tonic, ferm, luminos, întinerit, fără celulită, al pielii corpului.

Împachetări corporale în tunelul cu infraroșu

 

Împachetările corporale sunt adevărate ritualuri pentru înfrumusețare, practicate din timpuri străvechi pentru hidratarea și strălucirea pielii, pentru detoxifiere, slăbire sau eliminarea celulitei. La Amaryl, pentru o eficiență sporită a tratamentului, împachetările încep printr-o procedură de exfoliere cu rol de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și de a pregăti țesuturile pentru împachetare. Porii sunt astfel deschiși, iar pielea este receptivă, pregătită să absoarbă tratamentul ce urmează a fi aplicat.

 

Pentru împachetările corporale folosim creme sau loțiuni cu ingrediente naturale: cafea, ciocolată, miere, ceai verde, alge marine, paragil, parafango. Împachetările se realizează prin termoterapie, în tunel cu infraroșu, care funcționează ca o saună locală. La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infraroșii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substantele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori.

 

Beneficii:

Împachetările ajută la pierderea în greutate, la reducerea celulitei, la îmbunătățirea circulației sângelui și a aspectului pielii, la eliminarea substanțelor nocive, care nu se pot elimina doar prin dietă, la stimularea imunității pe cale naturală.

Contraindicații: sarcină, menstră, schimbări patologice, inflamații, febră, tumori, hipertensiune, sensibilitate la caldură, varice, boli respiratorii și diabet.

 

Durată: 60 min

Electrostimularea

 

Descoperită în jurul anilor 1940, electrostimularea – tehnologia prin care sunt create contracții musculare prin intermediul aplicării pe corp a unor impulsuri electrice, de densitate redusă – este încă în vogă datorită rezultatelor dovedite.

Electrostimularea este o metodă sigură, nedureroasă, neinvazivă și o alternativă excelentă la intervențiile chirurgicale pentru obținerea și menținerea frumuseții. Deoarece nu presupune niciun efort fizic, electrostimularea musculară este calea mai ușoară prin care are loc remodelarea corporală, tonifierea musculară și pierderea în greutate. Prin această procedură, punem la treabă mușchii profunzi și superficiali din zonele de pe corp unde este acumulată grăsimea sau din zonele unde pielea pierde din elasticitate. Așadar, electrostimularea distruge grăsimile, întărește, tonifiază și conturează abdomenul, picioarele, brațele, soldurile, spatele și coapsele. Efectele benefice dorite ale electrostimulării sunt potențate în combinație cu un regim alimentar sănătos și cu un minim de activități fizice.

 

Beneficii:

Reconstrucția fibrelor musculare, rejuvenarea aspectului pielii, tonifierea musculară, pierderea în centimetri și în greutate, scăderea țesutului adipos. Pe lângă acestea, electrostimularea îmbunătățește circulația sangvină și împreună cu mișcarea puternică a mușchilor asigură drenajul limfatic și detoxifierea organismului.

 

Durată: 45 min

Masajul anticelulitic cu bețe din bambus

 

Orice tratament pentru remodelare corporală își manifestă efectele nu doar în plan fizic, cât mai ales psihic, iar masajul anticelulitic cu bețe de bambus trebuie privit ca un astfel de ritual și pentru stare de bine.

Bețele de bambus sunt folosite de mii de ani în masajele de relaxare și terapeutice deoarece cu ele se poate pătrunde mai adânc în țesutul adipos, pentru a dizloca celulele adipoase și pentru reducerea stratului de grăsime.

De două ori mai puternic decât un masaj anticelulitic realizat cu creme reducătoare sau uleiuri specifice, masajul anticelulitic cu bețe din bambus are efecte chiar de la prima ședință. Nu este suficientă niciodată doar o singură ședință, iar efectele majore vin cu condiția ca masajul să fie acompaniat de o dietă echilibrată care ajută la eliminarea toxinelor din țesuturi și care ajută la redarea elasticității naturale a pielii.

 

Beneficii:

Pe lângă efectul de reducere a aspectului de coajă de portocală, concomitent cu reducerea circumferinței zonelor afectate, masajul anticelulitic are efect tonic asupra musculaturii și asupra circulației sangvine, stimulează eliminarea toxinelor, revitalizează metabolismul celular, detensionează și energizează.

 

Durată: 60 min

Remodelare corporală și rejuvenare facială cu aparatul Mantis MR 991

 

Frumusețea este un întreg, un echilibru între cum ne simțim și modul în care arătăm.
Fiecare schimbare a îmbunătățirii aspectului pielii este importantă: se vede în starea psiho-emoțională și contribuie la starea de bine. Pe lângă rețetele personale ale fiecărei femei pentru o piele sănătoasă, tonică, reîntinerită de pe față sau corp, putem beneficia de tehnologia ultraperformantă non-invazivă pe care o oferă aparatul Mantis MR 991, care depășește frontierele înfrumusețării.

 

Mantis tratează corpul ca pe un întreg, prin programele specifice pentru fiecare zonă de pe corp și pentru fiecare problemă.
Programele speciale ale aparatului au o acțiune intensă pentru a trata: celulita edematoasă sau fibroasă, pielea lipsită de vitalitate (pielea flască), pungile de grăsime, stratul de grăsime subcutanat, depozitele de grăsime din zona genunghilor, a gleznelor și a gambelor, grăsimea acumulată la nivelul taliei și a coapselor, pierderea elasticității pielii din zona brațelor, ridurile și defectele pielii feței, pieliea gâtului și decolteului, pentru un efect anti-aging pe termen lung.

 

Rezultate uimitoare

Dispozitivul medical și cosmetic Mantis este un aparat ultra complex, care are în spate zeci de ani de studii, cercetare și experimente, în centre de cercetare medicală. Are la bază cel mai evoluat sistem tehnologic multi-patentat prin care tratează cauzele pentru care apar probemele legate de aspectul pielii, nu doar efectele vizibile ale acestora. De aceea, rezultate sale sunt revoluționare.

Mantis MR 991 are 2 principii de funcționare care lucrează sinergic pe zona tratată, în momentul activării oricărui program, din cele 15 disponibile.

 

  • MRM (manipulare mecanică cu role motorizate). Aceste role reproduc masajul manual, însă lucreaza mai adânc în țesuturi, astfel reușeste să spargă micro sau macro nodulii celulitici, iar stratul adipos se reduce. Această tehnologie are efecte garantate de slăbire, tonifiere, pierdere în centimetri, stimulează circulația limfatică și venoasă și ajută la îmbunătățirea fluxului sangvin. Când este folost pe față, endomasajul contribuie la reducerea vizibilă a ridurilor și îmbunătățirea tonusului pielii, pentru o piele a feței radiantă și fermă.
  • CMPS (câmpuri magnetice pulsate cu rezonanță stocastică) – care acționează pentru orice tip de problemă care are drept cauză stresul celular. Are efect de detoxifiere și de eliminare a lichidelor, datorită faptului că în timpul tratamentului, schimbul de oxigen crește, iar substanțele toxice sunt drenate spre rinichi și organede excreție, pentru a fi eliminate.

 

Protocoalele cu acest aparat nu se realizează direct pe pielea corpului; pentru extra protecție și igienă, se îmbracă un costum personalizat de tratament, care se refolosește de pacient la fiecare ședință. Posibilitățile și beneficiile pe care le oferă acest aparat vâr de gamă sunt multiple și se agreează împreună cu terapeutul pentru fiecare în parte.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.