Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Despre noi

AMARYL WELLNESS & BALI SPA

Insula ta de relaxare în inima celui mai frumos oraș.

Vino să descoperi Amaryl Wellness & Bali Spa - insula ta de relaxare și rejuvenare din centrul Brașovului.

Din 2014, continuăm să îmbinăm cunoștintele medicale de ultima oră, cu tehnicile europene și asiatice de masaj și relaxare pentru a oferi cel mai frumos cadou - o experiență Wellenss & Spa desăvârșită.

Despre începuturi

Amaryl Wellness and Spa are în spate istoria personală a unui om inimos – Elena Viorica Gros - care a experimentat pe propria piele beneficiile Spa-ului pentru starea de bine și de sănătate, într-un moment esențial al vieții sale. Așa s-a născut dorința de a crea un spațiu ca o oază de liniște și echilibru pentru sufletul fiecărei persoane, care la un moment dat în viață devine conștientă că poate face ceva diferit pentru a se îngriji și iubi.

Experiență balineză în Brașov

La Amaryl, te invităm într-o atmosfera caldă, relaxantă și primitoare: de la decorul amenajat într-o notă asiatică, la uleiurile de masaj și produsele cu ingrediente naturale folosite pentru terapii și tratamente, la personalul din Bali, fiecare detaliu te îmbie într-un univers atemporal, plin de armonie, în care ai nevoie doar să închizi ochii și să te simți bine. Pe lângă masajul balinez, poți încerca și masajul thailandez, masaj Shiatsu, masaj cu ulei cald, cu aromaterapie, masaj anticelulitic cu bețe din bambus masaj cu pietre vulcanice.

Plan terapeutic personalizat

Ne place să spunem că experiența Amaryl Wellness & Bali Spa este o călătorie a corpului și minții care se deconectează și se reconectează într-un tot armonios. Această călătorie trebuie parcursă până la final, etapă cu etapă. De aceea, începem prin a discuta care sunt rezultatele pe care dorești să le obții sau obiectivele tale personale, îți oferim detalii despre tratamentele pe care le practicăm și aparatele performante care le fac posibile și stabilim împreună un plan terapeutic personalizat

Aparatură de ultimă generație

Aparatura de ultimă generație este aliatul nostru pentru rezultatele pe care ți le dorești, fie că este obținerea unui tonus ridicat al pielii, scăderea în greutate, reducerea ridurilor, a celulitei, a pungilor de sub ochi sau a cearcănelor. Împachetările sunt realizate în tunelul cu raze infraroșii, tratamente faciale de întreținere și prevenție sunt realizate cu aparatul OxiGeneo by Pollogen, iar procedurile de electrostimulare musculară, urmate de radiofrecvență corporală și vacuum corporal sunt realizate cu ajutorul aparatului Mantis LPG corporal.

AMARYL WELLNESS & BALI SPA

Testimoniale

„Un loc perfect pentru relaxare, pentru răsfățul pe care îl merită oricine. Recomand cu drag pentru calitatea serviciilor, pentru produsele excepționale și ambientul minunat.”

Irina B.

„Adevărat tratament balinez! Terapeuții au fost foarte atenți, politicoși și pricepuți. Terapia noastră - masaj de cuplu - a fost o experiență cu totul specială! Recomand locul pentru relaxare!”

Georgiana P.

„Mi-a plăcut foarte mult sesiunea de masaj de cuplu. Atmosfera a fost foarte relaxantă, iar terapeuții au fost profesioniști. La final ne-au servit niște vin și ciocolată și ne-au lăsat în pace să savurăm. Aș spune că sunt foarte orientați spre client și, per total, a fost o experiență de masaj minunată în Brașov (cea mai bună până acum).”

Andreea G.

„Personal profesionist și prietenos. Experiența mea de masaj Deep Tissue de 90 de minute a fost excepțională și accesibilă. Terapeutul a fost profesionist și a ținut cont de tipul meu de corp... Veniți aici! Este un mod în care merită să cheltui banii, fie că ești turist sau localnic... Bravo, Amaryl!”

Ray De L.

”În acest loc se fac masaje thailandeze/ balineze grozave, care sunt profunde și relaxante. Am revenit aici de câteva ori în timp ce stăteam la Brașov. De asemenea, ei au creat, o atmosferă atât de primitoare, relaxantă, plăcut decorată, cu detalii, mici, frumoase și bine gândite.”

Alaa H.

„Un loc foarte bun, un loc foarte confortabil, foarte liniștit. Tot personalul este foarte prietenos și prețul foarte ok. Invit aici toate persoanele din Sri Lanka, care vin la Brașov; nu ratați acest loc, mergeți și relaxați-vă. Eu recomand acest loc, multumesc mult! Cu siguranta voi reveni!”

Menuka S.

„Un loc foarte liniștit unde vi se vor oferi masaje minunate. Personalul este foarte prietenos și profesionist. Am dormit adânc pentru prima dată în câteva zile după ce am beneficiat de un masaj aici. Recomand cu încredere.”

Luca Van de C.

„Cel mai bun masaj din Brașov. Personalul este liniștit și foarte de ajutor. Locul este atât de liniștit încât uiți de orice și te relaxezi complet.”

Suzana B.

„Am sunat și am vorbit în engleză și într-o oră mi-au făcut rezervare pentru un masaj uimitor. Din exterior pare o casa normală, dar este un spatiu foarte relaxant. Mă simt cu adevărat recunoscătoare, mă simt mult mai bine. Nu am suficiente cuvinte pentru a-l recomanda.”

Emma W.

„Le-am trimis un e-mail cu câteva zile înainte și am făcut o rezervare. Am avut un masaj foarte relaxant aici. Personalul este foarte prietenos și eficient și este un mediu super liniștit. Este chiar în centrul orașului, așa că este foarte convenabil dacă stați în Brașov și doriți să faceți ceva relaxant! De asemenea, este foarte ieftin. M-aș fi întors dacă ar fi avut o rezervare deschisă înainte să plec.”

Danielle. R
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.