Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Cosmetică

La Amaryl, abordăm cu blândețe tratamentele de rejuvenare facială. Tratamentele clasice de rejuvenare facială se întrepătrund cu cele moderne, realizate cu aparatură specială. Procedurile cosmetice și de estetică facială pe care le realizăm cu sprijinul aparatelor și dispozitivelor profesioniste pentru a reface sau pentru a îmbunătăți aspectul tenului, dar și pentru întinerire facială sunt neinvazive, prietenoase cu tenul, iar efectele de lifting, de hidratare, de reducere a ridurilor etc. sunt vizibile pe termen lung. Propunem așadar clienilor noștri calea mai blândă de a stimula tenul pentru a obține rezultate durabile, care se construiesc pas cu pas, nu peste noapte.

 

Ne adresăm tuturor vârstelor, cu tratamente și produse dedicate pentru fiecare. Oferim informații și agreăm asupra celor mai potrivite ritualuri de urmat acasă, pentru menținerea efectelor tratamentelor de la salon.

 

Pentru epilare definitivă folosim cea mai nouă și performantă tehnologie în domeniu, însă oferim și servicii de epilare cu ceară.

Tratamente faciale de întreținere și prevenție

 

Tratamentele noastre de estetică facială pentru întinerire și prevenție se adresează în primul rând femeilor de orice vârstă, dar și bărbaților. Deoarece sunt neinvazive, pot fi realizate începând cu vârsta de 20 de ani.

 

Avem de partea noastră avantajele aparaturii ultra-moderne, seruri și creme profesionale. Prin utilizarea acestor aparate, efectul serurilor și al cremelor este potențat. Acestea pătrund mult în profunzimea pielii, mai repede, iar tratamentele performate astfel sunt foarte eficiente.

 

Procedurile tratamentelor faciale se realizează cu aparatură cu radiofrecvență, mezoterapie și/sau electrositmulare facială și cu aparatul Mantis MR 991. În funcție de problemele sau aspectul pielii, se stabilește planul personalizat de tratament. De exemplu, pentru un ten care necesită efect de lifting, după curățarea și hidratarea acestuia se acționează localizat prin radiofrecvență, iar după numărul necesar de ședințe, pielea este mai întinsă și ridurile sunt reduse în mod evident.

 

Radiofrecvența încălzește pielea din interior spre exterior, dă un impuls organismului și astfel fibrele de colagen și elastină se contractă încât se obține un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii.
Cel mai apreciat tratament este cel pentru lifting facial, oxigenare, reducerea pungilor de sub ochi, reducerea cearcănelor și a ridurilor – tratamentul Vixo facial realizat cu aparatul Mantis MR 991 prin care se pot obține rezultate spectaculoase: reoxigenează țesuturile, stimulează fibroblastele, netezește ridurile, reface elasticitatea pielii, redă fermitate și luminozitate feței.

Tratamente faciale de întreținere și prevenție tratează următoarele afecțiuni sau probleme:

 • linii fine
 • riduri profunde sau de expresie
 • pierderea elasticității pielii
 • hiperpigmentarea pielii
 • pete de bătrânețe
 • pete cauzate de expunerea la soare
 • ten acneic sau cu urme lăsate de acnee
 • ten uscat sau deshidratat
 • aspectul de chip oboist
 • pleoape lăsate
 • cearcăne
 • pungi sub ochi

Tratamente cosmetice clasice

 

Clasicul este mereu la modă pentru că nu are vârstă. Tratamentele cosmetice clasice dau rezultate, fără excepție: sunt stabilite împreună cu terapeutul în cadrul planului personalizat de tratament și sunt adaptate cerințelor specifice, vârstei și tipului de ten. Produsele utilizate în cadrul tratamentelor pentru demachiere, tonifiere, peeling și pentru măști provin de la furnizori de top din domeniul cosmetic.

 

Aspectul tenului și nevoile acestuia de îngijire sunt foarte diferite de la o persoană la alta și de la o etapă a vieții la alta. De aceea, abordăm specific tenul adolescenților și preadolescenților, tenul femeilor tinere, al femeilor care au trecut de 40 de ani sau al femeilor mature printr-un tratament cosmetic dedicat.

 

Tratamentele cosmetice faciale cele mai apreciate sunt:

 • Derma Health – pentru ten acneic și gras: demachiere, tonifiere, peeling, extracții puncte negre și puncte albe, fiolă, mască, cremă de final
 • Derma Life – pentru ten uscat/ deshidratat: demachiere, tonifiere, peeling, fiolă, masaj facial, mască, cremă de final
 • Derma Refresh cu Acid Hyaluronic: demachiere, tonifiere, peeling, extracții puncte negre și puncte albe, fiolă, masaj facial, mască, cremă de final
 • Anti Aging – peste 40 de ani: demachiere, tonifiere, peeling, mezoterapie, fiolă, masaj facial, mască, cremă de final
 • Masaj facial cu sau fără abur cu aromaterapie și ser fiolă în funcție de tipul de ten

Servicii de epilare cu ceară și epilare definitivă

 

Mai mult decât o stare de spirit, frumusețea nativă se simte, se cultivă și se întreține, mai ales când vorbim despre părul nedorit.

 

La Amaryl Wellness and Bali Spa, tratăm cu respect și în mod egal atât femeile și bărbații, dar și toate zonele de pe corp unde părul nu are ce căuta: inghinal, picioare, spate, torace, fese, brațe, antebrațe, axial. Fie că alegi serviciile clasice de epliare cu ceară sau cele de epilare definitivă, îți garantăm că facem tot ce ține de noi pentru o experiență cât mai intimă, mai plăcută și mai puțin dureroasă, cu rezultatele dorite.

 

Dacă vrei să scapi „pentru totdeauna” de părul de pe corp din anumite zone, îți recomandăm ședințele de epilare definitivă. Definitivă, dar nu dintr-o dată, nicicum după o primă ședință! Rezultatele se obțin progresiv, iar recomandarea unanim acceptată este de 12 ședințe, confortabile, nedureroase și fără reacții post-procedură. Ținem cont de tipologia fiecărei persoane și de modul în care acest tratament este aplicabil sau nu.

Ședințele de epilare definitivă se realizează cu aparatul Yperion Or-Light, care utilizează una dintre cele mai performante tehnologii, patentate, tehnologia SPL. Oricare ar fi gradul de pilozitate rezultatele sunt cât se poate de satisfăcătoare.

 

Lumina spectrului vizibil este concentrată în flash-uri luminoase, iar rădăcina firului de păr este sensibilizată treptat, până când se atrofiază definitiv. Această metodă are avantajul distrugerii ireversibile a rădăcinii firelor de păr în proporție de până la 90%.

 

După prima ședință de epilare, se remarcă atât o diminuare vizibilă a pilozității, cât și un plus de fermitate și strălucire la nivelul pielii. Acest lucru se datorează funcționalității duble a aparatului, care elimină părul nedorit prin intermediului flash-urilor luminoase, dar totodată are și efect de foto-lifting: pielea are aspect mult mai sănătos și devine mai elastică.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.