Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Corporate Spa

Știm că îți dorești angajați relaxați, mai puțin stresați, pentru mai multă performanță și armonie în companie. Ofertele noastre destinate firmelor vin în completarea măsurilor de fidelizare a angajaților și a bonusurilor oferite, în condiții de deductibilitate fiscală.

Corporate Spa – Beneficii

 

Recompensele non-financiare readuc entuziasmul în rândul angajaților. Acestea acționează asemenea unui liant care creează sau consolidează o relație puternică, empatică și de lungă durată cu angajatorul. De ce vouchere Spa pentru angajații firmei pe care o coordonezi? Pentru că Spa-ul în sine este un mediu creat în exclusivitate pentru a oferi relaxare și stare de bine, pentru a ne regăsi pacea interioară, echilibrul, energia – de aceea efectul de relaxare și refacere este garantat. Masajele, terapiile Spa, sauna cu infraroșu, împachetările, terapiile anti-aging pentru rejuvenare facială, toate acționează individual sau sinergic pentru a relaxa, pentru a elimina stresul, pentru a calma, pentru a reda starea primordială de bine. Pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt plini de energie pozitivă!

 

Firma ta poate achiziționa pentru angajați pachete de vouchere Spa. Ofertele sunt personalizate în funcție de terapiile Spa incluse în pachet și în funcție de numărul de angajați. Posibilitățile sunt variate: vouchere Spa de ziua de naștere, vouchere sub formă de cadou pentru Crăciun/ Paște, sub formă de abonament lunar oferit angajaților sau sub formă de bonus pentru angajații care fac performanță. Pachetele Corporate Spa pot să includă doar o parte dintre terapiile wellness & Spa disponibile la Amaryl (de ex. masajele) sau pot include o combinație dintre tipurile diferite de masaje, saună, servicii de cosmetică sau tratamente de rejuvenare facială și corporală.

De ce recompense Spa pentru angajați?

 

  • Win-Win: Angajații primesc abonamentele Spa ca o formă de empatie și totodată de terapie. Se simt apreciați, înțeleși, motivați. Apreciază și ei, la rândul lor, acest efort al angajatorului. Cu alte cuvinte, se creează o relație reciproc avantajasă.
  • Spa, adică sănătate: Pachetele Spa contribuie la sănătatea angajaților care petrec mult timp la birou. Oricât ar fi de comod și ergonomic scaunul de la birou sau din mașină, statul pe scaun, zi de zi, pentru multe ore, are repercursiuni directe asupra sănătății coloanei vertebrale și nu numai. Masajele terapeutice și de relaxare realizate de terapeutele noastre din Bali ajută la detensionarea punctelor dureroase, la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea inflamațiilor, stimulează sistemul imunitar, reduc oboseala și pot ajuta la îmbunătățirea calității somnului.
  • Spa – fără stres: Experiențele Spa incluse în pachete au un efectul de a alunga stresul acut și de a ajuta la contracararea stresului cronic, alături de restul beneficiilor. Se știe, agajații mai relaxați au mai multă claritate, sunt focusați pe îndeplinirea obiectivelor și dau rezultate.
  • Spa – prevenție: Pachetele Spa oferă recompense palpabile, concrete: angajații apreciază faptul că primesc beneficii imediate, ale căror efecte sunt resimțite imediat. Comparativ cu un abonament pentru servicii medicale pentru sănătate, unde beneficiile sunt la nevoie, iar focusul este pe tratament, abonamentul Spa acționează ca o măsură de prevenție, anti-îmbolnăvire.
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.