Formular cerere oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Masaje, wellness & Spa

Mai jos se regăsesc o parte din masajele asiatice și europene, de relaxare sau terapeutice pe care le poți experimenta la Amaryl Wellness & Bali Spa. Consultă și pagina referitoare la procedurile de remodelare corporală pentru a afla despre masajele și procedurile care au ca efect pierderea în greutate, tonifierea, eliminarea sau amelirorarea celulitei.

Masaj balinez

 

Practicat de secole pe insula indoneziană Bali, masajul balinez este o formă tradițională de terapie pentru corp și suflet. Acest tip de masaj este unic prin combinația de practici din medicina alternativă pe care le reunește: presopunctura, masajul profund al țesuturilor și aromaterapia.

 

La Amaryl Wellnes & Bali Spa, sedințele de masaj balinez sunt autentice deoarece sunt realizate de terapeute de masaj din Bali. Relaxarea și elibararea tensiunii dn mușchi se fac prin folosirea unei combinații de mișcări lungi și fluide, de frământări și mișcări circulare pe mușchi, articulații și ligamente. Pentru a aplica presiune în puncte specifice de pe corp, terapeutele folosesc nu doar mâinile și degetele, ci și coatele și antebrațele.

 

Beneficii:

 

Masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea celulelor și circulația fluxului ,,qi’’ (energiei) prin corp, ceea ce are ca efect o stare de relaxare generală profundă, ameliorarea tensiunii musculare, o stare de calm care prin care sunt reduse efectele stresului.

 

Durată: ședințe de 60 sau 90 de min.

Masaj thailandez

 

Recunoscut ca o formă de terapie alternativă practicată în întreaga lume și cu o istorie de peste 2.500 de ani, masajul thailandez îmbină masajul profund al țesuturilor cu presopunctura și întinderile inspirate din yoga.

 

Plecând de la ideea că organismul uman este traversat de linii sau canale energetice, prin aplicarea presiunii pe diferite puncte energetice, terapeutul ajută la eliberarea blocajelor și la restabilirea fluxului de energie în tot corpul, ceea ce favorizează vindecarea, eliberarea durerii și relaxarea. Pentru a aplica presiune în puncte specifice de pe corp, terapeutul utilizează mâinile, picioarele, coatele și genunchii.

 

Beneficii:

 

Prin stimularea punctelor energetice, este activat procesul natural de vindecare al organismului. Efectele imediate sunt în primul rând de natură fizică: ameliorarea dureriilor cronice cauzate de artrită sau dureri de spate, îmbunătățirea flexibilității și amplitudinii mișcărilor. Masajul thailandez îmbunătățește circulația, reduce inflamațiile, stimulează sistemul imunitar, reduce stresul și anxietatea și poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului, la reducerea simptomelor de depresie și la obținerea unei stări emoționale de calm, echilibru și pace interioară.

 

Durată: ședințe de 60 sau 90 de min.

Masajul Shiatsu

 

Masajul Shiatsu este o formă populară de terapie originară din Japonia și este practicată de secole. Se bazează pe principiile medicinei tradiționale chinezești și implică aplicarea de presiune în puncte specifice ale corpului pentru a elibera tensiunea. Denumirea Shiatsu vine de la cuvintele japoneze: „shi”- deget și „atsu” – presiune.

 

Conform medicinei tradiționale chineze, atunci când energia corpului curge liber prin canalele denumite meridiane, corpul se află într-o stare de echilibru și sănătate. Shiatsu ajută la echilibrarea căilor energetice ale corpului, deoarece terapeutul își folosește degetele și palmele pentru a aplica presiune pe diferite puncte ale corpului, stimulând capacitatea naturală de vindecare a organismului prin deblocarea circulației, reducerea tensiunii musculare și prin relaxare. Prospunctura și întinderile sunt printre tehnicile cele folosite în Shiatsu.

 

Beneficii:

 

Această formă valoroasă de terapie reduce tensiunea și rigiditatea musculară, îmbunătățește circulația, ameliorează durerea, stimulează funcția imunitară, îmbunătățește mișcarea, reduce stresul și anxietatea, îmbunătățește calitatea somnului, crește claritatea mentală și concentrarea, îmbunătățește starea de spirit și bunăstarea generală.

 

Durată: ședință de 60.

Masajul cu aromaterapie

 

Această tehnică de masaj terapeutic combină beneficiile terapiei prin masaj cu proprietățile curative ale uleiurilor esențiale, care au fost utilizate de secole de omenire în scopul menținerii sănătății și frumuseții.

 

La realizarea masajului aromaterapeutic folosim uleiuri cu diferite arome care, odată sunt absorbite în fluxul sanguin, îmbunătățesc buna funcționare a întregului organism, energizează sau relaxează. Masajul cu aromaterapie poate fi de relaxare, revitalizare sau hidratare a pielii, în funcție de uleiul folosit, iar beneficiile asupra corpului și minții sunt resimțite imediat deoarece receptivitatea noastră la arome este foarte mare.

 

Beneficii:

 

Beneficiile acestei practici și cele mai bune uleiuri esențiale creează o experiență cu adevărat terapeutică: relaxează, echilibrează corpul, contribuie la reducerea efectelor stresului, întăresc organismul și îl susțin în procesul de vindecare, stimulează sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor, oferă claritate mentală și alungă durerile de cap.

 

Durată: 60 min

Masaj cu ulei cald

 

Denumit „abhyanga” în medicina Ayurvedică, masajul cu ulei cald este un ritual extraordinar de îngrijire, cu rol de activare a circulaţiei sangvine, care susține oxigenarea celulară și facilitează drenarea toxinelor din țesuturi. Pentru a facilita pătrunderea în piele a uleiului cald, mișcările terapeutului sunt uniforme, blânde, ritmice, circulare şi totodată pătrunzătoare, iar manevrele sunt de netezire, tamponare, presiune moderată.

 

Beneficii:

 

Masajul cu ulei cald este un masaj de relaxare a organismului, care reduce oboseala, ameliorează somnul și poate ajuta totodată la prevenirea anumitor boli.

 

Dacă este practicat cu o frecvență regulată, masajul cu ulei cald relaxează sistemul nervos și muscular, îmbunătățește circulatia sangelui, ajută digestia și are un puternic efect hidratant pentru piele. Ritualul masajului cu ulei cald aplicat pe față tonifică musculatura facială hraneşte şi face tenul să strălucească.

 

Durată: ședințe de 60 sau 90 min.

Reflexoterapia

 

Mai mult decât un simplu masaj pentru talpa piciorului, reflexoterapia este o formă alternativă de tratament unanim acceptată, non-invazivă, care este practicată pe scară largă pentru a ameliora anumite afecțiuni, de a îmbunatății starea generală de sănătate. Prin reflexoterapie ste stimulată capacitatea de autovindecare a organismului prin transmiterea unor impulsuri nervoase, astfel că beneficiile reflexoterapiei sunt importante pentru întreg corpul.

 

Reflexoterapia tălpii sau masajul tălpii în scop terapeutic se realizează prin aplicarea unei presiuni, prin apăsare și prin tehnici specifice de masaj, asupra unor puncte reflexe situate pe talpa piciorului. Stimularea punctelor reflexe de pe talpă se face într-o anumită ordine deoarece fiecărui punct de pe talpă îi corespunde un organ intern, o funcție a corpului, o glandă.

 

Beneficii:

 

Sunt foarte multe beneficii de care se bucură corpul după reflexoterapie: reducerea stresului și a durerilor musculare, îmbunătățirea circulație sangvine pentru ameliorarea mâinilor și picioarelor reci, a senzațiilor de amorțeală și a furnicăturilor la nivelul extremităților, susținerea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor, ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale.

 

Durată: 45 min

Masaj cu pietre vulcanice

 

Masajul cu pietre vulcanice trebuie încercat cu orice preț pentru efectele sale de reechilibrare energetică a organismului. Se spune că datează de acum aproxamativ 5000 de ani, iar conform originilor sale indiene, are rolul de a echilibra cele 7 chakre.

 

 

Pietre de bazalt foarte fine, cu o capacitate mare de păstrare a căldurii de aprox. 45 de minute, sunt aplicate în puncte specifice de pe corp și sunt utilizate apoi la realizarea masajului prin tehnici specifice. Pietrele sunt aplicate gradual, iar fiecare piatră se aplică într-un loc specific pentru a acționa exact acolo unde organismul are nevoie și va produce energie pozitivă cu efect până la nivel celular. Căldura degajată alungă durerea sau disconfortul, relaxează mușchii, ceea ce face ca masarea cu pietre vulcanice pe tot corpul să inducă o senzație de relaxare completă și profundă.

 

Beneficii:

 

Ameliorarea durerilor articulare, reumatice sau a durerilor musculare, ameliorarea tulburărilor circulației periferice, reducerea stresului și a insomniilor, ameliorarea durerilor coloanei vertebrale.

 

Durată: 75 min.

Sauna cu infraroșii

 

Experiența unei saune cu infraroșu este o evadare din rutina zilnică, care nu are contraindicații, doar precauții pentru cei hipertensivi și cu boli cardiovasculare. Într-o saună cu infraroșu, te poți încărca cu beneficiile unei saune fără să te simți inconfortabil că abia poți respira: aici temperatura este mult mai mică (40-60 de grade C) comparativ cu o saună clasică (80- 100 grade C). De aceea, este opțiunea ideală pentru persoanele care au un grad de toleranță scăzut la temperatură foarte ridicată.

 

 

În plus, beneficiile sunt duble față de o saună clasică deoarece razele infraroșii acționează direct asupra corpului. Razele infraroșii încălzesc corpul din profunzime spre exterior și acționează asupra mușchilor, pielii, întregului organism. Transpirația este intensă, iar procesul de eliminare a toxinelor din corp este accelerat.

 

Beneficii:

 

Sauna cu infraroșu contribuie la întinerirea aspectului pielii, eliminarea acneei, îndepărtarea celulelor moarte, detoxifierea organismului și eliminarea substanțele nocive, eliminarea stresului, stimularea sistemului imunitar, eliminarea greutății în exces, ameliorarea durerilor musculare și a celor de la nivelul articulațiilor, refacerea circulației periferice, înbunătățirea funcției metabolice a organsimului și are un efect antiinflamator pentru ameliorarea sindromului inflamator general sau în inflamații locale.

 

Durată: 30 min

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.