Telefon: 0372 966 854,   0722 123 333   /   Email: office @ amaryl.ro

Cosmetica


Rejuvenare faciala

 
tratament riduri brasov Odata cu trecerea timpului, pielea isi schimba aspectul, isi pierde elasticitatea si fermitatea si se rideaza treptat. Tratamentul facial are in vedere toate aceste schimbari si vine in ajutorul dvs cu solutii eficiente non chirurgicale, insa prevenirea este intotdeauna mai buna, de aceea Salonul Amaryl va pune le dispozitie o gama de tratamente faciale eficace si cu rezultate rapide.

Pentru eficacitate maxima, tratamentul facial este recomandat cate doua sedinte pe saptamana pe o perioada de 6 saptamani, apoi cate o sedinta pe saptamana, mai ales la schimbarile de sezon.

Salonul Amaryl va pune la dispozitie o gama diversificata de produse cosmetice, masti si tratamente de lux, in functie de tenul dvs. Contraindicatiile tratamentelor faciale sunt alergiile la anumite produse cosmetice sau afectiuni dermatologice.

Tratamente de rejuvenare faciala

 
- Tratament cu extracte din plante, - floarea de colt, iris
- Tratament Colagen
- Tratament caviar
- Tratamente de regenerare, purificare, tonifiere cu efect "lift therapy"
- Tratament cu argila
- Tratament cu ulei de argan

Fiecare tratament este efectuat dupa etape bine stabilite pentru necesitatile fiecarui tip de ten si se impart in tratamente de curatare lungi, medii sau scurte.

Fiecare din tratamentele prezentate cuprind cei 6 pasi de baza in efectuarea fiecarui tratament in parte, diferentiindu-se doar prin timpul alocat tipului de tratament, de la 120 minute pentru un tratament lung pana la 45 minute pentru tratamentul de curatare scurt.

1. Demachiere
2. Tonifiere
3. Procedura terapeutica
4. Tratament
5. Masca hidratare intensa
6. Crema de final

In cadrul tratamentelor de rejuvenarea faciala la Salonul Amaryl mai gasiti:
- microdermoabraziunea faciala
- tratamente cu ultrasunte
- epilare cu ceara clasica

Radiofrecventa faciala

 
Radiofrecventa consta in aplicarea selectiva de energie in derma profunda si in straturile sub dermice fara riscuri si permitandu-ne sa luptam importiva flaciditatii prin stimularea fibroblastelor provocandu-le pe acestea sa genereze colagen nou.

epilare spa brasov Tratamentul cu radiofrecventa cunoscut si ca "lifting fara chirurgie" este o tehnica neinvaziva (fara chirurgie si fara anestezie) pentru tratamentul flaciditatii faciale si corporale lejere ce a obtinut rezultate exceptionale.

Utilizam echipamente de ultima generatie, dispunand de radiofreceventa mono-, bi- si tripolara ceea ce ne permite sa ducem energia la diferite profunzimi si asa sa tratam tipuri diferite de flaciditate.

Tratamentul de radiofrecevnta este ideal pentru acele persoane care prezinta o lejera flaciditate pe pielea de pe fata si corp care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fara sa recurga la chirurgie. Nu are niciun efect secundar, nu este dureros (se simte numai caldura in zona tratata) si nu necesita anestezie. Ca regula generala si ca sa obtinem rezultate optime se realizeaza intre 5 si 12 sedinte dupa caz, lasand sa treaca aproximativ o saptamana intre ele.

Rezultatele constau din o piele mai intinsa si o evidenta reducere a ridurilor si a flaciditatii. Efectul de intindere se observa progresiv incepand cu primele sedinte si rezultatele tin aproximativ 2 ani. Sunt recomandate sedinte de intretinere la fiecare 3 luni dupa incheierea tratatmentului pentru a asigura mentinerea rezultatelor obtinute.

Electrostimulare faciala

pensat spa

 
Microstimularea este o procedura benefica musculaturii fetei, redand stralucirea si vigoarea tenului, imitand bio-curentii naturali care incep sa incetineasca odata cu scurgerea timpului. Efectul de lifting facial se observa dupa 10-12 sedinte, fiind o metoda ieftina si mai putin riscanta.

Efectele microstimularii:
- inlatura ridurile fine si le atenueaza pe cele adanci
- amelioreaza aspectul de chip obosit
- reduce procesul de imbatranire al pielii prin ameliorarea circulatiei sangvine
- reda fermitatea pleoapelor, implicit diminuarea cearcanelor


Epilare definitiva cu SPL

 
Va oferim cea mai noua si performanta tehnologie in domeniul epilarii definitive, furnizată prin intermediul aparatului Yperion Or-Light.
Tehnologia SPL, patentata de Yperion, este mult mai puternica si mult mai precisa dovedind o eficacitate net superioară altor metode de epilare definitiva mai vechi (IPL). In materie de fotoepilare, tehnologia SPL de la Yperion Or-Light este cea mai eficientă solutie pe care o puteti alege.
Aceasta tehnologie reprezinta un pas inainte si in ceea ce priveste siguranta, efectele secundare raportate fiind mult mai mici.

Lumina spectrului vizibil este concentrata in flash-uri luminoase, iar radacina firului de par este sensibilizata treptat, pana in momentul atrofierii definitive a acesteia. Metoda de epilare definitivă cu SPL prezinta avantajul distrugerii ireversibile a radacinii firelor de par in proportie de pana la 90%, in doar cateva sedinte, astfel incat, indiferent de gradul de pilozitate al persoanei ce urmeaza tratamentul, rezultatele sunt cat se poate de satisfacatoare.

Cu SPL Or-Light, fiecare sedinta de epilare definitiva este confortabila si lipsita de stresul durerii sau de temerile legate de reactiile pielii post-procedura. Dupa prima sedinta de epilare, se remarca nu doar o diminuare vizibilă a pilozitatii, ci si un plus de fermitate si stralucire la nivelul epidermei. Acest lucru se datoreaza dublului sens în care actionează aparatul: eliminarea parului nedorit prin intermediului flash-urilor luminoase si in acelasi timp foto-lifting (pielea devine mai elastica, capata un aspect mult mai sanatos, iar la finalul fiecarei sedinte se poate remarca o imbunatatire a calitatii ei).

Copyright © 2021
Amaryl Wellness & Spa.
All rights reserved